KOOP HIER JE TICKETS

Informatie

De Guitar Roadshow is een periodiek terugkerend gitaar evenement waarbij topmerken instrumenten en topartiesten elkaar ontmoeten. Importeurs, distributeurs en bouwers van gitaren, basgitaren, versterkers , effectapparatuur en andere gitaaraccessoires brengen hun allerbeste gear mee en gerenommeerde artiesten verzorgen optreden waarbij ze deze topinstrumenten en versterkers gebruiken.

Je kunt op deze wijze het instrument van jouw dromen niet alleen bewonderen en bespelen, je idool doet dat ook!
In een sfeervolle omgeving van bijvoorbeeld een theater of evenementen lokatie kun je de mooiste instrumenten bekijken en beluisteren. Instrumenten die je niet snel in deze hoeveelheid in een winkel bij elkaar zult zien. En daarbij zullen grote artiesten verschillende merken demonstreren.

De Guitar Roadshow is een beleving voor iedereen die iets met muziek heeft!

De Guitar Roadshow is er in twee varianten, de GRS en de GRS-XL.

GRS

De Guitar Roadshow wordt elke keer in een ander theater in Nederland gehouden. Meestal in gemeenten waar muziekwinkels niet voor handen zijn. Op de GRS kun je instrumenten uitproberen en vragen stellen aan specialisten ter plaatse.

GRS-XL

De Guitar Roadshow XL is iets bijzonders. Zo groot en zo veelzijdig, dat kom je in Europa weinig tegen. De GRS-XL is een samenwerking met Studio’s Aalsmeer en wordt daarom altijd op deze lokatie georganiseerd. De GRS-XL is één van de grootste gitaar-evenementen van Europa, je kijkt je ogen uit!

 

De Guitar Roadshows worden compleet gemaakt door te gekke live gigs van bekende artiesten en bands. Muziek voor iedereen, van 8jr tot 80jr!

De eerste Guitar roadshow werd gehouden in het mooie Theater de Nieuwe Doelen te Gorinchem op 18 Januari 2015. Met meer dan 500 bezoekers is de eerste GRS een succes geworden. Sindsdien groeit de Guitar Roadshow uit tot een evenement van betekenis.

Er is behoefte aan een exclusief gitaar evenement in Nederland, dat blijkt. Instrumenten en artiesten komen pas ECHT tot zijn recht bij de Guitar Roadshow.

Tot snel bij één van de Guitar Roadshows !!